Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос по едно турбо ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос по едно турбо ...

пичът от http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=36876 както се разбира си продава турбото ... въпросът ми е дали ще пасне с 156 2.0 ТС + чип ? ако някой знае отговора ,ще бъда признателен

Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщение
    пичът от http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=36876 както се разбира си продава турбото ... въпросът ми е дали ще пасне с 156 2.0 ТС + чип ? ако някой знае отговора ,ще бъда признателен
    Имаш ли идея за какви интервенции и доработки става въпрос или просто си питаш, иначе да става ама ако си мислиш купувам и слагам и ставам самолет забрави.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е не ти ли стигат тези 169 коня дето имаш
      А сега по темата...май ми се струва трудна работа, но няма турбина която да не стане, затова че ти трябва сериозен сервиз в който директно да отидеш и питаш!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Приготви си турбина и 4-5 бона и кадърен майстор и ще стане
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мисля, че ще е по-евтино и по-лесно да си смениш целия мотор с турбо-бензинов (напр. 2.0 Turbo V6, 205 bhp) заедно със скоростната кутия...
          Иначе се почва едно ТНТМ, колектори, бутала, софтвер ... и резултата не е много ясен ...

Comment

Сложна е ситуацията , явно ще изчакам просто октомври да пристигне новата италианка за гаража ... Брера 3.2

Comment

Сложна е ситуацията , явно ще изчакам просто октомври да пристигне новата италианка за гаража ... Брера 3.2
              После май ще трябва да изчакаш януари да падне акциза.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                После май ще трябва да изчакаш януари да падне акциза.....
                Пък тази старата 156-ца може да ми я подариш, тя няма да ти трябва вече
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз пък си намерих ключа

Comment

Working...
                  X